Griekenland 2017

San Marino

Op zaterdagochtend doen we rustig aan, we werken de website bij, de drone wordt uitgeprobeerd en we lezen wat. ’s Middag gaan we naar de vesting San Marino. We bekijken enkele toeristenwinkeltjes, we zijn op zoek naar een beeldje dat we drie jaar terug gekocht hebben. Daar hebben ze een hele serie van en we willen er graag nog 1 of 2 bij kopen. Ondertussen kijken we ook waar we vanavond een hapje kunnen eten. We moeten wel vroeg eten, want om 8 uur gaat de laatste gondel weer naar beneden.
De beeldjes zijn gevonden en we kopen er twee. Ook hebben we een restaurant uitgezocht, achteraf blijkt dit niet één van de goedkoopste te zijn, maar goed, staat wel in de top 5 van tripadvisor 😉 en het eten was prima.

Tagliatella

Spinazie lasagne

pasta met garnalen

Bewaren